Opvang

De voor- en naschoolse opvang (en de middagopvang) wordt georganiseerd door de VZW GIBBON.

Deze opvang is voor kinderen waarvan beide ouders werken. Op het einde van de maand ontvangt u als ouder een factuur.   tarieven Gibbon 2023-2024

’s Morgens kan uw kind vanaf 07:30u terecht op onze school.

Vanaf 8u15 neemt juf Petra de allerkleinsten (onthaalklas & 1ste kleuterklas) voor zich en kunnen de andere kinderen nog wat buiten spelen. De kleinsten blijven nog even binnen tot de klasjuf de kleuters daar komt ophalen.

Naschools is er opvang vanaf 15:30u tot 18:00u. Juf Shana, Juf Ludivine en Juf Vera begeleiden de opvang. Omstreeks 15:30u eten we samen een tussendoortje. Ons gezondheidsbeleid geldt ook hier, dus chocolade, snoep, sap enz. blijft thuis; een droge koek, een wafel, een boterham, fruit of groente mag zeker.

Na een lange dag binnen te zitten blijven wij in de opvang zoveel mogelijk buiten. Hier hebben de kinderen ook meer dan genoeg ruimte om te spelen. Gaat uw kind naar de naschoolse opvang, houd hier dan zeker rekening mee, en kleed hem/haar warm aan.

Op woensdag is er betalende opvang van 12u50 tot 18u. Er zijn geen warme maaltijden op woensdag, kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee.

Op maandag, dinsdag en donderdag is er studie voor de kinderen die in de opvang blijven van het 2e leerjaar t.e.m. het 6e leerjaar. De school voorziet een rustige plek waar leerlingen ongestoord hun huiswerk kunnen maken. De studie gaat door van 15u45 tot 16u30.

Op donderdag is er Legoclub voor de kinderen van de 2e en 3e kleuterklas. Dit gaat door van 15u45 tot 16u30.

Kinderen die deelnemen aan de studie of Legoclub kunnen na de activiteit worden afgehaald in de opvang. Vroegtijdig uw kind ophalen uit de studie of Legoclub is niet toegelaten, dit stoort immers de activiteit.